Retourneren

Kan ik mijn product retourneren?

We bieden een garantietermijn van 30 dagen aan. Dit betekent dat klanten binnen deze periode het recht hebben om hun aankoop te retourneren of te ruilen als ze niet tevreden zijn met het product.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
  • de retourzending is binnen 30 dagen na aanschaf bij ons aangemeld via retouren@nolunutrition.nl;
  • de verpakking is nog niet geopend (ongeopende verpakkingen worden ivm hygiënische reden niet teruggenomen);
  • het betreft geen uitverkoopartikel;
Hoe kan ik mijn retour aanmelden?

Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via retouren@nolunutrition.nl. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel voor verzending, evenals instructies over hoe en waar je je pakket naartoe kunt sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Krijg ik een verzendlabel toegestuurd?

Zodra wij je retourzending in behandeling hebben genomen, zullen wij een verzendlabel opsturen. Met dit verzendlabel kun je je bestelling terug naar ons sturen.

Hoe lang duurt het voordat mijn retourartikel wordt terugbetaald?

Als de retourzending is goedgekeurd, maken we het orderbedrag (plus eventuele verzendkosten) binnen 5 werkdagen over naar jouw bankrekening.

Voldoet de retourzending niet aan de retourvoorwaarden? Dan ontvang je van ons een mail met uitleg waarom wij de retour niet verder kunnen verwerken.

Wat moet ik doen als ik een beschadigd product heb ontvangen?

Als je een beschadigde product hebt ontvangen, verzoeken we jou om ons te mailen naar retouren@nolunutrition.nl. In principe kunnen beschadigde producten bij ons altijd worden omgeruild voor nieuwe en onbeschadigde producten.